Android i Exchange Online

el

Com segurament ja saps, Exchange Online és molt més que correu electrònic. A més de la teva agenda (calendari) i els teus contactes, Exchange també et permet gestionar les teves notes i les teves tasques tant des d’Outlook com des de dispositius mòbils (iOS, Windows Phone, Android, …).

Però donat que Android encara no suporta directment la sincronització de tasques i notes amb Exchange (ni Online de Office 365 ni on premise) , si tens un dispositiu (telèfon o tablet) amb aquesta sistema, et recomanem fer servir aquesta app per resoldre totes dues problemàtiques

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.myklos.inote&hl=en

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s