Exchange Online i email màrqueting

Arrel les consultes d’un client, hem comentat les possibilitats que ofereix Exchange Online a l’hora de fer enviament massiu de mails o email màrqueting.

mailchimp

Encara que evidentment no es tracta d’una solució específica com d’altres serveis (mailchimp, email brain, etc.), ens pot ser perfectament útil a nivell de PIMEs ja que els límits que ens planteja són

  • fins a 10.000 (deu mil) destinataris per dia
  • fins a 30 missatges per minut quan s’envia amb un client SMPT com ara Sendblaster (aquest tipus de clients permeten configurar la velocitat dels enviaments precisament per no tenir problemes amb aquest tipus de limitacions o amb detectors de spam

I si no tens clar com fer-ho o de quina forma encaixar-ho en les teves estratègies de màrqueting digital no dubtis contactar amb nosaltres.