Inaguració de CenterTIC

centertic façana.jpg

Encara que ja portem uns mesos operatius, volem compartir amb tothom que es-TIC forma part de Centertic com a membre fundador. Centertic és un  grup d’empreses especialitzades en solucions tecnològiques per empreses, on es-TIC aporta fonamentalment els serveis de

  • solucions de productivitat empresarial Office 365
  • sistemes i infraestructures
  • formació en totes dues àrees (Office 365 i tots els seus serveis, així com en sistemes Windows tant PC com servidor , Office, etc.)

I aprofitem per informar-vos que el proper 11 de maig farem la inaguració “oficial” de la seu de Centertic, tot i que ja hem fet molta feina, i  varies formacions i workshops. Estarem molt contents si pots acompanyar-nos (si us plau confirma’ns la teva assistència uns dies abans)

 

invitació inaguració centertic