6 mesos gratis d’Office 365!!!

Si el teu negoci no estava preparat per teletreball, o ja ho tenia previst però no li va donar temps per posar-ho en marxa, pot ser t’interessa aprofitar ara la oportunitat que està oferint Microsoft per utilitzar les seves solucions en el núvol (Office 365) de forma gratuïta durant els propers 6 mesos (més detall Microsoft ofereix 6 mesos d’Office 365 sense cost).

gratuit

Concretament tindràs totes les possibilitats que incorporen el pla E1: Teams, Planner, SharePoint, Onedrive, correu professional d’alta capacitat,. … però podràs triar utilitzar només els que més et convinguin en aquest moment.

Si et sembla interessant aprofitar aquesta oportunitat, des d’is-TIC podem ajudar-te.

Som partner oficial de Microsoft especialitzat en l’Office 365, amb 10 anys d’experiència en el llançament, la formació, l’acompanyament del dia a dia, etc.).

Office 365

#office365 #free  #yomequedoencasa #JoEmQuedoAcasa #teletrabajo #teletreball